Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Panorama Merlion
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Panorama Merlion
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 28-Oct-2007 02:38
Singapore Trip - Up and Coming
Dah lama rasanya tak shooting ni.. Hari tu tergerak hati nak baiki kamera sementara aku mencari kamera baru. Aku bawa pergi ke Canon service centre dan dia periksa rupa-rupanya connector di dalam kamera aku yang ada masalah. Dia baiki dan tak charge pun walaupun dia hantar kamera ke KL (aku gatal pergi service centre di JB walaupun duduk KL). Tu yang aku suka Canon...

OKlah, berbalik kepada FP aku ni, kali ini hajat aku untuk ambil gambar di tebing Sungai Singapura tercapai. Punyalah berat beg aku pergi Singapura sebab bawa tripod sekali.. Pun begitu, puas kali ni dapat ambil gambar di sana. Jadi, ini bahagian pertama gambar-gambar di sana. Enjoy! :-D :-> :-)


© Pidgin Technologies Ltd. 2016