Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Oreo
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Oreo



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 23-May-2008 06:35
Donat J.Co
Masa mula-mula Pavilion dibuka dulu, selalu tengok orang beratur panjang tak kira masa nak beli donat J.Co. Kalau beratur panjang mesti sedap. Kawan-kawan yang pernah beli kata sedap. Donat ni pun tahan lama dan tak beku bila diletak dalam peti ais.

Hari itu, lepas pergi gim, kebetulan pula tak ada orang beratur. Jadi aku beli satu dozen untuk Airen. Sanggup simpan dalam peti lepas tu bungkus dalam surat khabar tak nak bagi cair semata-mata nak bawa balik Kuantan.. :P :P :P

p/s: orang Kuantan sekarang ini tengah gila donat Big Apple yang baru dibuka di East Coast Mall. Beratur pun panjang jugak. Di KL, Big Apple kurang laku.. $-)




















© Pidgin Technologies Ltd. 2016