Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Laluan di Ciwalk
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Laluan Ciwalk



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 7-Nov-2008 14:51
Bandung Trip Part IV
Hari ini tak ada idea nak pergi mana. Terfikir nak pergi Cihampelas Walk atau Ciwalk yang depa baru buka tu. Lalu ambil teksi ke sana. Tiada apa yang menarik di sana. Ciwalk adalah tempat jalan-jalan tepi shopping complex ala-ala Bintang Walk. Kalau yang suka seluar jeans, Cihampelas adalah syurga seluar jeans. Kami membeli key chain yang pedagang asongan atau penjaja jalanan jual untuk dibahagi-bahagikan sebagai cenderahati apabila balik nanti.

Setelah agak kebosanan di Cihampelas, kami kembali semula ke hotel. Kami terpaksa check out hari ini kerana sebuah rombongan dari Malaysia juga bakal check in. Setelah check out, kami tinggalkan bagasi di hotel dulu kerana mahu keluar makan dulu dan memikirkan bagaimana untuk mencari tempat penginapan malam nanti. Rasa nak marah pun ada kat orang hotel tu. Masa nak check in bukan main lagi berjanji nak tolong tapi bila dah time nak kena keluar, dia buat tak tahu je. Bukannya nak tolong.. :-S :-(


Laluan ke Ciwalk


Di hadapan pintu masuk Ciwalk


Laluan di Ciwalk


J.Co Donuts di Ciwalk


Breadtalk di Ciwalk


Pandangan di dalam Ciwalk


Sebuah kedai di Ciwalk.


Sebuag gerai aksesori di Ciwalk.


Papan arah di Ciwalk.


Sebelum keluar di pintu utama ke Ciwalk.


Sehingga ketemuk lagik...


Big sale di Ciwalk.


Cihampelas Walk


Sebuah kompleks membeli-belah lain di Cihampelas


Sebatang jalan sempit di Cihampelas

© Pidgin Technologies Ltd. 2016